iCinac L.A.B Fermentation Monitor


Wireless iCinac

2nd Generation Real-Time wireless pH, temperature, ORP monitoring system


Applicaiton :

 * 발효 과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 

   측정하여  최상의 풍미와 품질을 위한 

   최적의 발효 시기 결정

 * R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 

   스타터를 찾기 위한 연구

 * QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체

 * 발효 유제품 (버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)



제품 특징 :

 * 유제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링

 * 혁신적으로 빨라진 안정화 시간 (35분 => 40초)

 * 매우 안정적인 무선 통신(블루투스)으로 최대 60미터 

   범위에서 안정적인 데이터 수신

 * AMS ALLIANCE 사가 보유한 특허 받은 데이터 

   수집 및 신호 처리 알고리즘

 * 최대 32채널까지 확장이 가능하여 다양한 시료의 

   pH 변화를 실시간 측정

 * 측정 간격을 사용자가 지정할 수 있으며, 측정 시간 

   (자동 시작/중단) 설정으로 밤샘 측정이 가능

 * 유선 방식의 장비와 동일한 소프트웨어를 사용하며 

   사용자 친화적으로 사용이 간편함

 * 유제품 생산 업체 및 스타터 공급 업체 필수

 * 배터리는 5시간 이내 완충, 2시간으로 60%까지 

    충전 가능

 * ISO 26323:2009(IDF 213:2009) 

   Milk products – Determination of the

   Acidification activity of dairy cultures 

   by continuous pH measureemnt (CpH)

 iCinac L.A.B Fermentation Monitor

Wireless iCinac


2nd Generation Real-Time wireless pH, temperature, ORP monitoring system


Applicaiton :


 * 발효 과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 측정하여  최상의 풍미와 품질을 위한 

   최적의 발효 시기 결정

 * R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 스타터를 찾기 위한 연구

 * QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체

 * 발효 유제품 (버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)





제품 특징 :


 * 유제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링

 * 혁신적으로 빨라진 안정화 시간 (35분 => 40초)

 * 매우 안정적인 무선 통신(블루투스)으로 최대 60미터 범위에서 안정적인 데이터 수신

 * AMS ALLIANCE 사가 보유한 특허 받은 데이터 수집 및 신호 처리 알고리즘

 * 최대 32채널까지 확장이 가능하여 다양한 시료의 pH 변화를 실시간 측정

 * 측정 간격을 사용자가 지정할 수 있으며, 측정 시간 (자동 시작/중단) 설정으로 

    밤샘 측정이 가능

 * 유선 방식의 장비와 동일한 소프트웨어를 사용하며 사용자 친화적으로 사용이 간편함

 * 유제품 생산 업체 및 스타터 공급 업체 필수

 * 배터리는 5시간 이내 완충, 2시간으로 60%까지 충전 가능

 * ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk products – Determination of the

   Acidification activity of dairy cultures by continuous pH measureemnt

   (CpH)



A : S. thermophilus


B : L. blgaricus


C : L. Lactis

A : S. thermophilus


B : L. blgaricus



C : L. Lactis



A Simple Test, Without Much Preparation

A Simple Test, Without Much Preparation

Experiments can be easily set up for iCinac Wireless :


  1. Turn on the iCinac Wireless

  2. Connect all required transmitters and electrodes

  3. Perform the calibration of all electrodes (pH calibration should be run before each experiment as per the defined protocol)

  4. Insert the electrode in the dedicated bioreactor and adjust the bioreactor conditions

  5. Start the iCinac Wireless experiment and initiate to obtain real-time data via the built-in PC

  6. Analyze your data at the end of the experiment

Experiments can be easily set up for iCinac Wireless :


  1. Turn on the iCinac Wireless

  2. Connect all required transmitters 

      and electrodes

  3. Perform the calibration of all electrodes 

     (pH calibration should be run before each

      experiment as per the defined protocol)

  4. Insert the electrode in the dedicated

       bioreactor and adjust the bioreactor

       conditions

  5. Start the iCinac Wireless experiment 

      and initiate to obtain real-time data via  

      the built-in PC

  6. Analyze your data at the end of the

      experiment

Wired iCinac


Wired pH, temperature, ORP monitoring system


Applicaiton :

 * 발효과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 

   측정하여 최상의 풍미와 품질을 위한 발효를 

   중지시키는 최적시기를 결정

 * R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 

   스타터를 찾기 위한 연구

 * QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체

 * 발효유제품(버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)


제품 특징 :

 * 낙농제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링

 * 16 또는 32개의 측정 채널

 * 통합형 터치스크린 패널(PC 불필요)

 * 내부 PID 조절 기능

 * 시각 또는 청각 경보

 * 온도조절기(가열 또는 냉각)

 * 무선방식의 장비와 혼용 가능

 * 유제품 생산업체 및 스타터 공급업체 필수

 * ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk 

   products – Determination 

   of the Acidification activity of dairy cultures 

   by continuous pH measurement(CpH)

A Simple Test, Without Much Preparation

Experiments can be easily set up for iCinac wired : 


  1. Turn on the iCinac

  2. Connect all required cables and electrodes

  3. Perform the calibration of all electrodes 

      (pH calibration should be run before each 

       experiment as per the defined protocol)

  4. Insert the electrode in the dedicated

       bioreactor and adjust the bioreactor

       conditions

  5. Start the iCinac experiment and initiate 

       to obtain real-time data via the built-in PC

  6. Analyze your data at the end of the

      experiment

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Wired iCinac


Wired pH, temperature, ORP monitoring system


Applicaiton :


 * 발효과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 측정하여 

   최상의 풍미와 품질을 위한 발효를 중지시키는 최적시기를 결정

 * R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 스타터를 찾기 위한 연구

 * QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체

 * 발효유제품(버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)

제품 특징 :


 * 낙농제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링

 * 16 또는 32개의 측정 채널

 * 통합형 터치스크린 패널(PC 불필요)

 * 내부 PID 조절 기능

 * 시각 또는 청각 경보

 * 온도조절기(가열 또는 냉각)

 * 무선방식의 장비와 혼용 가능

 * 유제품 생산업체 및 스타터 공급업체 필수

 * ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk products – Determination 

   of the Acidification activity of dairy cultures by continuous pH       measurement(CpH)

A Simple Test, Without Much Preparation

Experiments can be easily set up for iCinac wired : 


  1. Turn on the iCinac

  2. Connect all required cables and electrodes

  3. Perform the calibration of all electrodes (pH calibration should be run before each experiment as per the defined protocol)

  4. Insert the electrode in the dedicated bioreactor and adjust the bioreactor conditions

  5. Start the iCinac experiment and initiate to obtain real-time data via the built-in PC

  6. Analyze your data at the end of the experiment

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TEL : +82. (0)2. 2138. 6578    

FAX : +82. (0)2. 2138. 6587      

EMAIL : enctech@enctech.kr
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