2nd Generation Real-Time wireless pH, temperature, ORP monitoring system
* 발효 과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을
측정하여 최상의 풍미와 품질을 위한
최적의 발효 시기 결정
* R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인
스타터를 찾기 위한 연구
* QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체
* 발효 유제품 (버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)
* 유제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링
* 혁신적으로 빨라진 안정화 시간 (35분 => 40초)
* 매우 안정적인 무선 통신(블루투스)으로 최대 60미터
범위에서 안정적인 데이터 수신
* AMS ALLIANCE 사가 보유한 특허 받은 데이터
수집 및 신호 처리 알고리즘
* 최대 32채널까지 확장이 가능하여 다양한 시료의
pH 변화를 실시간 측정
* 측정 간격을 사용자가 지정할 수 있으며, 측정 시간
(자동 시작/중단) 설정으로 밤샘 측정이 가능
* 유선 방식의 장비와 동일한 소프트웨어를 사용하며
사용자 친화적으로 사용이 간편함
* 유제품 생산 업체 및 스타터 공급 업체 필수
* 배터리는 5시간 이내 완충, 2시간으로 60%까지
충전 가능
* ISO 26323:2009(IDF 213:2009)
Milk products – Determination of the
Acidification activity of dairy cultures
by continuous pH measureemnt (CpH)
2nd Generation Real-Time wireless pH, temperature, ORP monitoring system
* 발효 과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 측정하여 최상의 풍미와 품질을 위한
최적의 발효 시기 결정
* R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 스타터를 찾기 위한 연구
* QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체
* 발효 유제품 (버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)
* 유제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링
* 혁신적으로 빨라진 안정화 시간 (35분 => 40초)
* 매우 안정적인 무선 통신(블루투스)으로 최대 60미터 범위에서 안정적인 데이터 수신
* AMS ALLIANCE 사가 보유한 특허 받은 데이터 수집 및 신호 처리 알고리즘
* 최대 32채널까지 확장이 가능하여 다양한 시료의 pH 변화를 실시간 측정
* 측정 간격을 사용자가 지정할 수 있으며, 측정 시간 (자동 시작/중단) 설정으로
밤샘 측정이 가능
* 유선 방식의 장비와 동일한 소프트웨어를 사용하며 사용자 친화적으로 사용이 간편함
* 유제품 생산 업체 및 스타터 공급 업체 필수
* 배터리는 5시간 이내 완충, 2시간으로 60%까지 충전 가능
* ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk products – Determination of the
Acidification activity of dairy cultures by continuous pH measureemnt
(CpH)
Experiments can be easily set up for iCinac Wireless :
1. Turn on the iCinac Wireless
2. Connect all required transmitters and electrodes
3. Perform the calibration of all electrodes (pH calibration should be run before each experiment as per the defined protocol)
4. Insert the electrode in the dedicated bioreactor and adjust the bioreactor conditions
5. Start the iCinac Wireless experiment and initiate to obtain real-time data via the built-in PC
6. Analyze your data at the end of the experiment
Experiments can be easily set up for iCinac Wireless :
1. Turn on the iCinac Wireless
2. Connect all required transmitters
and electrodes
3. Perform the calibration of all electrodes
(pH calibration should be run before each
experiment as per the defined protocol)
4. Insert the electrode in the dedicated
bioreactor and adjust the bioreactor
conditions
5. Start the iCinac Wireless experiment
and initiate to obtain real-time data via
the built-in PC
6. Analyze your data at the end of the
experiment
Wired pH, temperature, ORP monitoring system
* 발효과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을
측정하여 최상의 풍미와 품질을 위한 발효를
중지시키는 최적시기를 결정
* R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인
스타터를 찾기 위한 연구
* QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체
* 발효유제품(버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)
* 낙농제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링
* 16 또는 32개의 측정 채널
* 통합형 터치스크린 패널(PC 불필요)
* 내부 PID 조절 기능
* 시각 또는 청각 경보
* 온도조절기(가열 또는 냉각)
* 무선방식의 장비와 혼용 가능
* 유제품 생산업체 및 스타터 공급업체 필수
* ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk
products – Determination
of the Acidification activity of dairy cultures
by continuous pH measurement(CpH)
Experiments can be easily set up for iCinac wired :
1. Turn on the iCinac
2. Connect all required cables and electrodes
3. Perform the calibration of all electrodes
(pH calibration should be run before each
experiment as per the defined protocol)
4. Insert the electrode in the dedicated
bioreactor and adjust the bioreactor
conditions
5. Start the iCinac experiment and initiate
to obtain real-time data via the built-in PC
6. Analyze your data at the end of the
experiment
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Wired pH, temperature, ORP monitoring system
* 발효과정에서 중요한 산성화 활동(산도의 변화)을 측정하여
최상의 풍미와 품질을 위한 발효를 중지시키는 최적시기를 결정
* R&D : 제조과정 중의 요구사항에 대한 가장 효율적인 스타터를 찾기 위한 연구
* QC : 유제품 생산업체, 스타터 공급업체
* 발효유제품(버터, 치즈, 요거트, 프로바이오틱스 등)
* 낙농제품의 산성화과정을 지속적으로 모니터링
* 16 또는 32개의 측정 채널
* 통합형 터치스크린 패널(PC 불필요)
* 내부 PID 조절 기능
* 시각 또는 청각 경보
* 온도조절기(가열 또는 냉각)
* 무선방식의 장비와 혼용 가능
* 유제품 생산업체 및 스타터 공급업체 필수
* ISO 26323:2009(IDF 213:2009) Milk products – Determination
of the Acidification activity of dairy cultures by continuous pH measurement(CpH)
Experiments can be easily set up for iCinac wired :
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4. Insert the electrode in the dedicated bioreactor and adjust the bioreactor conditions
5. Start the iCinac experiment and initiate to obtain real-time data via the built-in PC
6. Analyze your data at the end of the experiment
The iCinac L.A.B Fermentation Monitor by AMS Alliance
TEL : +82. (0)2. 2138. 6578
FAX : +82. (0)2. 2138. 6587
EMAIL : enctech@enctech.kr
OFFICE HOUR : Mon - Fri (Sat., Sun. and Public holiday Off), AM 08:30 - PM 17:30
ADD : #1706, 288, Digital-ro, Daeryung Post 1st Building, Guro-gu, Seoul, 08390, Republic of Korea
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